Karaokespiller

For noen er ordet nærmest en fleip, for andre nesten blodig alvor. Men faktum er at du kan finne karaokespillere nesten hvor som helst. Karaokespillere finner du i racket i private hjem, og karaokespillere kan du finne i racket hos en profesjonell DJ. Ett er sikkert: Anskaffelse av karaokemaskin har vært til glede for tusenvis av mennesker både privat og på utesteder. Etterhvert som teknologien har gjort sine fremskritt, har jo også en karaokespiller blitt mer enn en ren karaokespiller. Nå kan en billig karaokespiller spille av MP3- og den leser bilde-CD-er og den leser DivX videoformater og vanlige DVD-plater. Husk denne karaokespilleren er sonefri.

Gjennom en årrekke har Norsk Karaoke AS posisjonert seg som en seriøs og langsiktig aktør i det norske markedet. Nettopp seriøsitet og langsiktighet har gjort at en rekke aktører fra privatpersoner til TV, radio, reklamebyråer, karaokeverter og artister har valgt nettopp Norsk Karaoke for kjøp av karaokespiller.

I 2011 lanserte Norsk Karaoke sin første egenproduserte karaokespiller. Vår billige karaokespiller er produsert etter spesifikasjoner fra våre mange kunder. Det gjør at du får en karaokespiller som spiller alle kurante format, som gjør det mulig å bruke minnepenn (USB-stick) og minnekort (SD) og som også gir deg mulighet for å gjøre opptak direkte inn på minnepenn (USB). Opptak virker kun med CD+G, MP3+G, VCD, CD og MP3-format.

Kort sagt: Er du på jakt etter en billig karaokespiller som skal stå hjemme i stua, eller om den skal benyttes ute på oppdrag for en karaokevert, ja da bør du ta kontakt og se hva vår karaokespiller er god for.

Ta en titt på vår karaokespiller nedenfor. Finner du ikke det du er på jakt etter, send oss gjerne en mail.
Hvis du ønsker, bytter vi ut platene til noe DU vil ha.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater