Chart Hits 01 med artister som Pink osv.

kr 49,00

Nydelig låt med Don’t Stop Moving i karaoke

Varenummer: SFDVDCH1 Kategorier: ,


Who Do You Love Now –  Danni Minogue
Can’t Get You Out Of My Head – Kylie Minogue
Slave For U – Britney Spears
Hero – Enrique Iglesias
Ain’t It Funny – Jennifer Lopez
Words Are Not Enough – Steps
Something Stupid – Robbie Williams & Nicole Kidman
Teenage Dirtbag – Wheatus
Get The Party Started – Pink
Smooth Criminal – Alien Ant Farm
Stan – Eminem
Don’t Stop Moving – S Club 7