Karaokespiller kjøper du av - Norsk Karaoke - Karaokespiller

karaokespiller for deg som elsker å synge

 

Karaokespiller kan vi levere express over natt, ring - så finner vi ut prisen. For noen er ordet nærmest en fleip, for andre nesten blodig alvor. Men faktum er at du kan finne karaokespillere nesten hvor som helst. Karaokespillere finner du i racket i private hjem, og karaokespillere kan du finne i racket hos en profesjonell DJ. Ett er sikkert: Anskaffelse av karaokemaskin har vært til glede for tusenvis av mennesker både privat og på utesteder. Etterhvert som teknologien har gjort sine fremskritt, har jo også en karaokespiller blitt mer enn en ren karaokespiller. Nå kan en billig karaokespiller spille av MP3- og den leser bilde-CD-er og den leser DivX videoformater og vanlige DVD-plater. Husk denne karaokespilleren er sonefri.

Gjennom en årrekke har Norsk Karaoke AS posisjonert seg som en seriøs og langsiktig aktør i det norske markedet.  Nettopp seriøsitet og langsiktighet har gjort at en rekke aktører fra privatpersoner til TV, radio, reklamebyråer, karaokeverter og artister har valgt nettopp Norsk Karaoke for kjøp av karaokespiller.
I 2011 lanserte Norsk Karaoke sin første egenproduserte karaokespiller.  Vår billige karaokespiller er produsert etter spesifikasjoner fra våre mange kunder.  Det gjør at du får en karaokespiller som spiller alle kurante format, som gjør det mulig å bruke minnepenn (USB-stick) og minnekort (SD) og som også gir deg mulighet for å gjøre opptak direkte inn på minnepenn (USB). Opptak virker kun med CD+G, MP3+G, VCD, CD og MP3-format.
Kort sagt: Er du på jakt etter en billig karaokespiller som skal stå hjemme i stua, eller om den skal benyttes ute på oppdrag for en karaokevert, ja da bør du ta kontakt og se hva vår karaokespiller er god for.

Ta en titt på vår karaokespiller nedenfor. Finner du ikke det du er på jakt etter, send oss gjerne en mail.
Hvis du ønsker, bytter vi ut platene til noe DU vil ha.

Husk: priser er ink. frakt med kortbetaling 

Karaokespiller

 

 

 

 


 

 

Les hvordan du kobler opp karaokespiller Buy
Manual i PDF-format

 

Karaokespiller for hele familien

Karaokespiller med 3 stk. Plater +

Karaokespiller - 3 valgfrie plater og 2 mic'er HUSK ink. Frakt.

Vi sender også med 3 karaoke cd'er
som ligger ferdig i en pakke "suprice"
til sammen 6 karaokeplater

Kjøper du karaokespiller så send en mail
med de 3 karaokeplatene du vil ha med

Pris:
2395.00
karaoke spiller til alle

Karaokespiller til hele familien

Karaokespilleren har HDMI utgang uten mic og plater. ink frakt

Karaokespiller til en hyggelig pris. Bra karaokespiller til liten og stor. Så kjøp en karaokespiller